پشم سنگ چیست و روش نصب پشم سنگ چگونه است؟
پشم سنگ به عنوان یک مصالح ساختمانی کاربردهای عمدهای در عایق کاری فضا های مختلف دارند. پشم سنگ اگرچه کاربردهای مشابهی با پشم شیشه دارد اما از نظر مواد اولیه و کارایی تفاوتهایی میان این دو وجود داد. در این مقاله از شرکت پشم سنگ پارامیس قصد داریم که به بررسی پشم شیشه، کاربردهای آن و روش نصب آن بپردازیم.
پشم سنگ چیست؟
نام و نشانی که به این محصول فرآوری شده داده شده است بهاندازهای گویا است که شاید نیاز به توضیح چندانی نباشد. این محصول ساختمانی از الیاف سنگی ساخته شده است. سنگ اصلی در فرآیند تولید پشم سنگ یک سنگ آذرین به نام بازالت است که در حرارتهای بالا ذوب میشود و سپس تحت یک فرآیند خاص به صور الیافی بسیار نازک در میآید. این الیاف نازک در مراحل بعدی فرآیند به صورتهای مختلفی بسته بندی میشوند تا در کاربردهای مشخصی به مصرف برسند. برای ایجاد چسبندگی مناسب میان الیاف معدنی در پشم سنگ عمدتاً میزان 3 درصد رزن و مواد چسبنده نیز به این ترکیب اضافه میکنند.
مشخصات پشم سنگ
- توان تحمل درجه حرارتهای 750 درجه بالای صفر تا 30 درجه زیر صفر دارد.
- نقطه ذوب آن حول و حوش 1300 درجه سانتیگراد است.
- به دلیل ساختاری که دارد، توان انتقال حرارتی آن بسیار کم است.
- دارای چگالی 40 کیلوگرم بر متر مکعب و از پشم شیشه سنگینتر است.
- سرعت گرمادهی آن 20 درجه سانتیگراد است.
- نرخ جذب آب برابر با 0/12 کیلوگرم بر مترمکعب است که در مقایسه با پشم شیشه به مراتب کمتر است.
- ساختار و چینش الیاف معدنی در پشم شیشه تصادفی و بدون هیچ نظم و ترتیبی است اما الیاف در پشم شیشه عمدتاً در ردیفهایی منظم روی هم قرار گرفتهاند.
- پشم سنگ در طیف وسیعی از فرکانسها دارای ضریب جذب صوت بالا است و در فرکانسهای پایینتر با افزایش ضخامت در دانسیتههای ثابت میزان جذب صوت افزایش مییابد.
- پشم سنگ با دارای بودن استانداردهای بینالمللی و با توجه به محتوای بسیار پایین کلر موجود در آن، فاقد اثر خوردگی بر فلزات است.